Hei vaan kaikille tai ainakin teille harvoille, jotka ovat jostain kumman syystä eksyneet lukemaan sinkkuelämän vuodatuksiani. Viime postauksesta onkin jo pitkä aika. Mutta täälläpä olen jälleen, juuri kesäloman aloittaneena ja valmiina elämään kesän 2010.

Kesä vaatii uudistumista. Samalla kun luonto puhkeaa kukkaan, tulee itsellekin pakollinen tarve muuttua jollain tavoin. Itselläni moista muutostarvetta on podettu jo useamman kuukauden verran. Tässä hieman esimerkkejä:

1. Käy kampaajalla ja hanki itsellesi uusi, täysin entisestä poikkeava hiustyyli.

No joo, kävisin jos uskaltaisin. Ongelmana on vaan se, että olen kovin kiintynyt tähän pitkä tukka & otsis-tyyliin, jota olen päässäni kantanut melkein koko elämäni ajan. NO VOI HELKKARI, VAIHTAISIT JO LOOKKIA!, on luultavasti teidän ajatuksenne. Nyt tarvitsisin jostain vain hieman rohkeutta repäistä ja ajaa pääni vaikka muliksi. Ehkä pelkään muiden mielipiteitä tästä mahdollisesta muodonmuutoksesta, vaikka kovasti yritänkin esittää, ettei muiden sana paina pennin vertaa. No mutta onhan tässä vielä kesää jäljellä, ehkä sitten jossain vaiheessa.

2. Pudota 5kg painoa!

Ah, tämä kun onnistuisi niin elämä olisi nannaa. Harmi vaan, että aina kun tarmokkaasti päätän ryhtyä laihduttamaan, kummalliset suklaakakkuihin, sipseihin ja karkkeihin liittyvät mielihalut alkavat jyllätä päässäni entistä enemmän. Senhän arvaa, että siinä vaiheessa peli on jo menetetty. Laihduttamisessa on tosin myös huonoja puolia, kuten mm. se, että läski ja rasva lähtevät ensimmäisenä aivan vääristä paikoista. Minulla tässä tapauksessa rintavarustuksesta. Pienistä rinnoistani jää jäljelle pelkät paistetut kananmunat, jos laihdun tuon tavoitteelliset 5 kiloa. Inte kiva.

3. Siivoa vaatekaappi.

Tämän projektin aloitin tänään. Vaatekaappini on räjähtämispisteessä ja jos kaappiin tungetaan yksikin uusi vaatekappale, vaikkapa vain pieni minihamonen, niin se räjähtää silmille. Siksipä reippaana tyttönä kävin eilen varaamassa kirpparipöydän (ensimmäistä kertaa elämässäni!!) ja tänään kokosin lattialle ison läjän vaatteita, joille ei ole enää sijaa elämässäni. Kaikenlaista retkua sitä löytyikin kaapin pohjalta. Järkyttävän rumia tunikoita, paitoja ja housuja. Kai ne ovat sitten joskus silmääni miellyttäneet, kun ovat vaatekaappiini asti päätyneet.

4. Hanki uusia vaatteita, laukkuja, kenkiä, koruja, ym. vastaavaa, jotka tekevät sinut iloiseksi.

Kun kaappi on siivottu, alkaa luonnollisesti sen uudelleenasuttaminen. Kipin kapin siis kauppaan ostamaan kaikkea kivaa, kaikkea sellaista, mikä tekee itsevarman ja seksikkään olon, kun lähtee kesäiltoina terassille ottamaan yhden...tai kaksi. Naisella ei voi koskaan olla mitään liikaa.

5. Keskity kunnollisiin miehiin.

Tämä on tärkein kohta ehdottomasti ja aion tolkuttaa sitä itselleni koko loppukesän ajan. Ei enää miehiä, jotka ovat lapsellisia ja suuttuvat joka asiasta. Ei enää miehiä, jotka eivät voi tehdä mitään ilman paria rohkaisuryyppyä. Ei enää miehiä, jotka pitävät sinua naurunalaisena. Ei enää miehiä, jotka lemppaavat sinut rintojesi koon vuoksi. Ei enää miehiä, jotka pettävät. Milloin me naiset opimme sen, että se tylsältä vaikuttava tyyppi voi olla se kaikista turvallisin ja paras vaihtoehto?

Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta tuossa nuo tärkeimmät.

Palaillaan taas!